Diz que não disse, escreveu e apagou

Directeur van NPV-Zorg voor het Leven. Lid van de Eerste Kamer voor de SGP.

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone or erroneusly added someone, please use the contact form.

RT @paullieverse: "Géén reden voor de NPV om gerust achterover te leunen", zegt @djhvandijk directeur van @npvzorgnl Goed zo! Dat waren NPV en vele anderen toch al niet van plan. Openbare discussie over genoemde thema's - dat is sowieso al winst: verduidelijken wat er op het spel staat.

RT @paullieverse: Deskundig commentaar en advies van Astrid Bokhorst over #orgaandonatie en orgaantransplantatie. Deze sterke serie uitzendingen van @Fam7 is geheel terug te kijken op YouTube. @npvzorgnl is voor allerlei vragen op het gebied van medische ethiek een betrouwbare gids.

RT @paullieverse: En nou maar hopen dat mensen niet gaan klagen bij de Stichting Reclame Code (SRC) zoals de makers van prolife-spots overkwam. #weekvanhetleven #ProLife

RT @hleeuwen: RT @hleeuwen: Verkiezingscongres #SGP. @Peter_Schalk en @djhvandijk worden geïnterviewd. https://t.co/WSsnGNSuEK

RT @hleeuwen: Aanwezig bij een interessante bijeenkomst van @NPV_Betuwe over vaccinatie. “Tegen of zegen?” Met o.a. @PaulBlokhuis en @djhvandijk. Goed gevulde zaal!

RT @npvzorgnl: De politiek werkt aan een Regeling levensbeëindiging bij kinderen van 1-12 jaar. Op die regeling is veel aan te merken, betogen Yvonne Geuze en Elise Vonk van de NPV vandaag in @trouw. Lees hun opiniebijdrage via npvzorg.nl/blog/vanuit-al…. #levensbeëindiging #kinderen #opinie https://t.co/iUMigN7xZL

RT @AukevanEijsden: De vraag werd hem gesteld nadat SGP-senator @djhvandijk opmerkte dat Van der Vlies (78 jaar) even oud is als de Amerikaanse president Joe Biden ... 😮 youtu.be/3N-PpyoGN5s?t=…

RT @IkLaurens: Gisteren sprak ik met @djhvandijk en @JanKloosterman in het programma Uitgelicht! bij @Fam7 om onder andere te spreken over de Week van het Leven (@weekvanhetleven), de koopzondagen, de christelijke winkeliers/medewerkers en de nieuwe kandidatenlijst van de SGP (@SGPnieuws).

RT @IkLaurens: Gisteren sprak ik met Elise van Hoek van @npvzorgnl in het programma Uitgelicht! bij @Fam7 om onder andere te spreken over de versoepelde regelgeving rondom #euthanasie bij ernstig dementerende ouderen en over het #coronavaccin wat de gemoederen blijft bezighouden.

RT @IkLaurens: Landelijk onderzoek door Ipsos wijst uit dat grensverkeer tussen de christelijke partijen en #FVD op de Biblebelt klein zijn. Van de kiezers die deze week op Baudet stemden, was 4 procent afkomstig van het #CDA. Bij de #ChristenUnie kwam het uit op 2 procent, net als bij de #SGP.